JELENTKEZÉS AZ EGRI KONFERENCIÁRA

Az egri konferenciára online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezéseket a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár munkatársai kezelik, és várják online a rendezvény honlapján keresztül.

A jelentkezési határidő: 2011. szeptember 15.

A jelentkezéseket 5 napon belül visszaigazoljuk, majd az igényeknek megfelelő számlát is hamarosan megküldjük. A jelentkezést (és így a szállásfoglalást és az étkezés megrendelését) véglegesnek a számlázott összeg beérkezésével tekintjük.

Javasoljuk, hogy a megfelelő szálláshely biztosítása érdekében, mielőbb jelezze jelentkezési szándékát! A szálláshelyek feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik. Az általunk ajánlott és a jelentkezési lapon feltüntetett szállások betelte után önállóan kell szállást keresnie és foglalnia. Ebben is segítséget nyújtunk önnek, az Utazás, szállás menüpontunkban.

A fizetés a számla alapján történik.

A szállás és étkezés lemondását 1.000,- Ft adminisztrációs díj megfizetése ellenében szeptember 10.-éig tudunk elfogadni. Későbbi lemondás esetén csak új résztvevő jelentkezésekor, vagy cserével lehetséges a visszatérítés!

A jelentkezési lapot, kérjük, tekintsék kötelező költségvállalásnak!

Kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot!

A Jelentkezési lap beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk!

Jelentkezési lapjának megérkezését figyelemmel kísérheti a „Jelentkezők névsora” menüpontban.